Heb je een vmbo basis-, vmbo kader- of vmbo-t-advies? Of een advies voor de praktijkschool? Interesse in onze vrijeschool? Of wil je een mbo-diploma halen? En wil je een beroep leren op een school in een prachtig gebouw waar leren leuk is? Meld je dan aan op Leerpark Arnhem. We zien je graag op onze school!

Aanmelding schooljaar 2024-2025 (vmbo, praktijkschool en vrijeschool)

Wil jij je aanmelden voor leerjaar 1 van schooljaar 2024-2025? Leuk! Dat kan via dit formulier.

Wil jij je aanmelden voor leerjaar 2 of hoger van schooljaar 2024-2025? Dat is nu al mogelijk! Gebruik daarvoor dit formulier.

Aanmelding tussentijds instromen (vmbo, praktijkschool en vrijeschool)

Kom je van een andere school, ga je bijvoorbeeld binnenkort verhuizen en wil je overstappen naar Leerpark Arnhem? Dan neemt jouw school contact met ons op en gaan wij kijken of je bij ons geplaatst kunt worden.

Gebruik dit formulier om je aan te melden voor tussentijds instromen in het huidige schooljaar. Met het invullen van het aanmeldformulier ben je nog niet ingeschreven. Wij onderzoeken wat mogelijk is en nemen daarna contact met jou op.

Let op: aanmelding voor vmbo-leerjaar 3 van profiel Zorg & Welzijn, Horeca, Bakkerij en Recreatie en Mobiliteit en Transport is voor schooljaar 2024-2025 niet meer mogelijk.

Aanmelding mbo

Wil jij je aanmelden voor een van onze mbo-opleidingen? Kies de gewenste opleiding op deze pagina, klik vervolgens op BOL of BBL en daarna op 'Aanmelden'.

Vragen over aanmelden

Heb jij of je ouder/verzorger nog vragen over het aanmelden? Neem dan contact op met de leerlingadministratie.
E-mail: algemeen@leerpark-arnhem.nl
Telefoon: (026) - 362 9152

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen