Heb je een vmbo basis- of kaderadvies? Of een advies voor de praktijkschool? Interesse in onze vrijeschool? Of wil je een mbo-diploma halen? En wil je een beroep leren op een school in een prachtig gebouw waar leren leuk is? Meld je dan aan op Leerpark Arnhem. We zien je graag op onze school!

 

Hoe werkt het?

1. Voor praktijkonderwijs, vmbo en vrijeschool vul je online dit aanmeldingsformulier in. Is dit lastig? Bel dan naar onze administratie om het samen in te vullen (telefonisch of persoonlijk). Voor mbo geldt: kies de gewenste opleiding op deze pagina, klik vervolgens op BOL of BBL en daarna op 'Aanmelden'.

2. Je krijgt van ons een ontvangstbevestiging.

3. De aanmelding kan pas in behandeling worden genomen als het schooladvies (adviesformulier) en het ondertekende onderwijskundig rapport van je basisschool door ons is ontvangen.

4. We laten je weten of je bent toegelaten. 

5. Ben je toegelaten? Dan ontvang je nog vóór het nieuwe schooljaar een uitnodiging voor een kennismakingsdag voor nieuwe leerlingen.

Als je aanmelding voor 15 maart 2023 bij ons binnen is en voldoet aan de toelatingseisen, dan word je bij ons geplaatst. Aanmeldingen na 15 maart 2023 zijn ook welkom, maar kunnen alleen in behandeling worden genomen als op dat moment de klassen voor het komende schooljaar nog niet vol zijn.

Wil jij naar de Praktijkschool op het Leerpark? 

Je mag vanaf 12 tot 18 jaar naar de Praktijkschool. Je ouders melden je aan in overleg met je basisschool. Je basisschool zorgt voor een onderwijskundig rapport. Onze onderzoekscommissie bekijkt dit rapport en beslist of je mag komen.

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen