Heb je een vmbo GL- of TL-advies of een kader-TL-advies, en wil je niet alleen in de boeken zitten, maar ook graag dingen dóén? Dan kun je naar de beroepsmavo. Je doet dan innovatieve projecten op het gebied van Technology, Business, Care, of Food and Beverage. Na de beroepsmavo ben je helemaal klaar voor een opleiding op mbo niveau 4 of de havo.

Tijd over voor leuke projecten waar je echt wat aan hebt 

De beroepsmavo is gewoon vier jaar. En je krijgt alle vakken om je diploma vmbo TL/GL te halen. Het verschil is dat je de theoretische vakken in 80 procent van de tijd doet. Voor je idee: wat je normaal in vijf dagen doet, doe je nu in vier. In de tijd die je overhoudt, doe je meer! Je werkt aan innovatieve projecten. Je ontdekt waar je goed in bent en je leert een heleboel vaardigheden. In jouw portfolio kun je dan aangeven dat je met verschillende beroepsvaardigheden heb kennis gemaakt. 

Beroepsprojecten 

In de onderbouw werk je aan kleinere projecten, in de bovenbouw aan grote. We hebben projecten in vier thema’s. En heb je zelf een idee voor een goed project? Dan horen we dat graag! Dit zijn de vier thema’s: 

Technology 
Je verdiept je in theatertechniek, ontwikkelt apps en gaat aan de slag met robotica, domotica of duurzame energie. 

Business 
Je doet marktonderzoek, begint je eigen bedrijf, of organiseert een Event. 

Care 
Je past innovatie toe in de zorg. Bijvoorbeeld op het gebied van techniek, sport of gezondheid. 

Food en Beverage 
Je leert alles over de wereldkeuken en organiseert lunches en diners. 

Heb je vragen? 

Heb je vragen over onze beroepsmavo? Of wil je dat we je ergens bij helpen? Bel gerust Arjan Menting op nummer (026) 362 91 52. 

Leerpark Arnhem

Wij helpen je graag!

Geen antwoord gevonden op je vraag? Zo kun je contact opnemen